ACORD PAÍS VALENCIÀ-CATALUNYA

¿No llegas a fin de mes? ¿Tienes un trabajo digno? ¿Son los políticos los que llenan sus bolsillos? Seguro que tienes muchas cosas de las que quejarte, si no también. No es nada personal, sólo política. Respeta y serás respetado. Economía, Empleo y Política.
Avatar de Usuario
Akra-Leuke
Doctorado
Doctorado
Mensajes: 1449
Registrado: 27 Jun 2018 18:51
Contactar:

ACORD PAÍS VALENCIÀ-CATALUNYA

Mensajepor Akra-Leuke » 12 Ene 2019 23:00

.

El País Valencià i Catalunya acorden de fer pinya davant la PAC i la crisi citrícola. El País Valencià i Catalunya defensaran els interessos comuns amb "visió mediterrània" en matèria agrícola i pesquera davant les reformes previstes de la política agrària comuna (PAC) i en el model de gestió de la pesca d’arrossegament. Ho han acordat la consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, i la seva homòloga a Catalunya, Teresa Jordà, que s’han reunit a València per abordar polítiques, iniciatives i preocupacions "comunes, en una trobada que ambdues han qualificat de constructiva i extremadament productiva". Han tractat diversos temes, com la nova PAC, els avenços en la pesca i també qüestions relacionades amb la sanitat agrària, arran de les alertes fitosanitàries i els acords comercials que, al seu entendre, han de ser "sensibles a la nostra manera de produir". Pel que fa a la crisi citrícola, les conselleres s’han compromès a demanar al Ministeri d’Agricultura espanyol que vetlli per la producció de cítrics amb motiu de l’actual crisi de preus. Concretament, li exigiran que activi mesures com ara elaborar estudis i informes d’avaluació d’impacte econòmic, la possibilitat d’activar una clàusula de salvaguarda i mesures compensatòries a llauradors i productors, a més de mantenir i reforçar el control i la vigilància dels productes.

Salut i força al canut.
---------------------------------

Aunque el texto es claro, a mi entender, para todo aquel que desconozca el catalán si se esfuerza un poco, no tengo problema para enviarle la traducción al castellano, si se me solicita por medio de privado.

"
Te invito a visitar mi blog, pincha sobre:
https://la-imprenta-de-ayer.webnode.es

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: La Narda y 1 invitado